Blog

6 .studenog 2019.

Prvog dana Carnetove korisničke konferencije CUC 2019 koja se održala u Šibeniku od 6. – 8. studenog 2019. profesori Margarita Lucin Zlatković i Tonći Vuleša održali su radionicu na temu Webnode - alat za jednostavnu izradu web stranica, suvremena tehnologija u službi gastronomije.

Iako je radionica bila predviđena za 15 polaznika, na zadovoljstvo svih, okupila je preko 30 polaznika.

Na početku radionice profesor Tonći Vuleša održao je prezentaciju o web stranici koju je zajedno sa profesoricom Margaritom Lucin Zlatković te učenicima 2. f razreda, smjer kuhar, radio na radionicama u školi te predstavio pojedine komine Dubrovačko -  neretvanske županije.  

Web stranicu možete vidjeti na linku https://gastro-bastina.webnode.hr/home2/

Poslije prezentacije uslijedio je praktični dio na kojem je profesorica Margarita Lucin Zlatković odradila s polaznicima jednu web stranicu u alatu Webnode.

Nakon radionice, koja je trajala 90 minuta, polaznici su oduševljeni načinom na koji se gastronomija uklopila u informatiku te jednostavnošću izrade web stranica u Webnode alatu.

Ista radionica biti će predstavljena na ŽSV nastavnika Informatike / Računalstva za srednje škole u Pločama 11. studenog 2019. te na ŽSV nastavnika Informatike za osnovne škole do kraja ovog mjeseca.